adhuca't

Blog d'agitació lingüística personal i reflexions vàries

Qui sóc

 

Sóc llicenciat en Traducció i Interpretació i en Lingüística per la Universitat Pompeu Fabra. També he cursat els dos postgraus en correcció i assessorament lingüístic de la Universitat Autònoma de Barcelona i vaig obtenir el màster en Correcció i Assessorament Lingüístic.

Vaig treballar al Consorci per a la Normalització Lingüística tres anys, durant els quals vaig impartir cursos de tots els nivells: de l’inicial al superior. Tot seguit vaig fer el salt als mitjans de comunicació, la meva veritable vocació, i des del 2010 he treballat com a corrector i més tard com a posteditor en un diari.

Parlo anglès i francès, i des del 2013 estudio alemany. També he fet cursos introductoris al rus i al xinès. M’apassionen les llengües en general i la meva en particular. També m’encanta llegir i escriure.

Em considero un afortunat de poder-me dedicar al que he estudiat i poder viure del món de la correcció. Anar a dormir cada dia havent après una cosa que no sabies de l’àmbit en què et consideres un professional pot semblar trist, però a mi em fa feliç.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Anuncis

Entrades anteriors

Comptador de lletraferits